IMG_4514.JPG

"There will never be a substitute for personal interaction to create a long-lasting memorable guest experience"

What I do?

De customer journey van jouw bedrijf van “goed” naar “geweldig” brengen!

Je wilt een customer journey die begrijpbaar en uitvoerbaar is voor jouw team en waarmee je de verwachtingen van jouw gasten overtreft? Je wilt meer omzet genereren, betere online reviews en tevreden en terugkerende gasten? Een team dat gastvrijheid ademt en minder aansturing nodig heeft? Dié flow, waarvan uit gastvrijheid omzet stroomt, daar ben jij naar op zoek!

Ik ondersteun met het (her) ontwikkelen van de customer journey, maar bied daarnaast ook mystery visits en praktijkgerichte gastvrijheids- en sales trainingen voor zowel management als teams. 

Waarom DG Hospitality?

Uniek aan DG Hospitality is - naast mijn jarenlange praktijkervaring - dat mijn trainingen zijn gericht op gastvrijheid en omzet verhogen, waarbij ik non-verbale communicatie en consumer psychologie concreet vertaal naar hands-on tips & tricks. Samen met professionals uit het vak heb ik diverse sales- en gastvrijheidstechnieken getoetst, waardoor de trainingen effectief en laagdrempelig zijn ingericht. Het is voor iedereen leuk en makkelijk om te volgen en - nog belangrijker -toe te passen!

Mijn ervaring?
Ik heb werkervaring in management functies in de hotellerie en F&B, maar ik ben ook actief geweest binnen HR organisatie Manpower en Rituals. Dankzij mijn werkervaring kan ik authentieke gastvrijheid en sales vertalen naar hands-on tips & tricks aan horeca teams. Effectief en efficiënt, want er immers geen tijd voor dagenlange trainingen!

Het gezicht achter DG Hospitality?
Hi! Dominique de Groot, 34 jaar. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in het kustdorp Bergen. 
Ondernemende en ambitieuze persoonlijkheid die graag doelen behaald en resultaatgericht te werk gaat. 

Opdrachtgevers omschrijven mij als gastgericht, daadkrachtig, professioneel, communicatief sterk en betrouwbaar.  Mijn leiderschapsstijl kan omschreven worden als coachend. Met een heldere visie en flinke dosis enthousiasme heb ik tot op heden mooie resultaten behaald met én binnen diverse teams.