top of page

Waarvoor boek je mij?

Client 3

Inspiratie sessie

Je wilt geïnspireerd worden! Je wilt out team inspireren op het gebied van gastvrijheid. Even dat vuurtje weer aanwakkeren. Ook ontzettend leuk als onderdeel van een teamdag ! Waarom is gastvrij werken zo belangrijk? Wat bereik je er mee? Volop voorbeelden die je team aan het denken zet en hen de energie geeft om de gastvrijheid nét dat stapje te verbeteren.

Client 5

Training gastvrijheid

Je wilt actie! Veel nieuwe gezichten binnen het team, terugkerende klachten, de ene medewerker heeft gastvrijheid in de vingers, de andere niet? Met een training zorgen we ervoor dat iedereen de fijne kneepjes onder de knie krijgt, positieve reviews de overhand nemen, jouw team meer werkplezier krijgt en...je dit terugziet in omzet!

Client 6

The sparkling blonde bij jou op de werkvloer!

Omdat ik meedraaien op de werkvloer ontzettend leuk vind, maak ik soms wat ruimte om je uit de brand te helpen in tijden van personeelstekort. Gegarandeerd tevreden gasten en blije collega's!

Ik werk mee in de bediening, achter de bar, bij de receptie, als gastvrouw...zolang ik jouw gasten een mooie tijd mag bezorgen, kun je mij inzetten! 

Diensten: Klanten
bottom of page